2019-04-10 11:49:28• hírek • x

Vadiúj pizzákkal rukkolt elő a Manna Pizza

Bár a Manna Pizza kínálatát böngészve eddig sem volt okunk panaszra, ezentúl aztán tényleg mindenki könnyedén megtalálhatja a kedvencét, ugyanis a Manna csapata úgy döntött, hat új pizzával bővíti kínálatát.

A pizza kérdése az egyik legmegosztóbb az olasz konyhával kapcsolatban, mindenkinek megvannak a saját preferenciái, megvan a saját elképzelése arról, milyen is a tökéletes megvalósítás. Nos, a Manna csapata az olasz konyha alapelveit követve csak friss alapanyagokkal és kiváló minőségű tésztával dolgozik, hiszen tudják, egy pizza csak így lehet igazán autentikus és ízletes. Ezt szem előtt tartva alkotta meg a Manna a legújabb pizza variációkat is, melyeket már most meg lehet találni az oldalukon, mi több, már rendelni is lehet, ha szeretné az ember kipróbálni őket.


Hogy mi kerül a tésztára a legújabb pizzákon? A Siciliana esetében a tészta és a paradicsomszósz után következik egy kis sajt, sonka, szalámi, olajbogyó és végezetül a gomba. A Rustic is hasonlóan indít: a paradicsomszósz után jön a sajt és a sonka, majd ezt a kolbász, egy is paprika és a gomba teszik teljessé. Görögország ízeit hozza el az Athena: paradicsomszósz, sajt, sonka, fetasajt, olajbogyó és zöldhagyma.


De ez még nem minden, ugyanis most jön a nehézfegyverzet, melyet az oldalon a SPECIALS fül alatt találhatsz meg. Ezentúl egy pizza is viseli magát a Manna nevet, erre paradicsomszósz, sajt, sonka, bacon, paprika, fetasajt és olajbogyó került. Érkezik sokak kedvence, a Mexicana is, melynek esetében a paradicsomszószra sajt, chilli, kolbász, bacon, bab, kukorica és paradicsom került. A harmadik különleges pizza pedig nem más, mint a BBQ Chicken, melynek tésztáját a paradicsomszósz helyett barbeque-val ízesítették, majd erre jön egy kis sajt, csirkemell, bacon, kukorica és vöröshagyma.


Hogy hol tudod megnézni a Manna további ajánlatait? Irány a mannapizza.ro, s ha már ott jársz, pofonegyszerűen, mindössze néhány kattintással rendelheted meg az általad választott pizzát. Mi több, nyomon is követheted rendelésed állapotát, melyről még sms-es értesítést is kapsz. A csapat ezen felül telefonon is várja a rendeléseket: ehhez nem kell mást tenned, mint tárcsázni a 0770 436 840-es telefonszámot, s a futár egy órán belül kopogtat az ajtódon. A napi ajánlatokért keresd fel a Manna hivatalos Facebook-oldalát, de érdemes követni őket az Instagramon is. Válaszd bátran tehát a Manna Pizzát, mely hétfőtől csütörtökig 10 és 22 óra között, pénteken és szombaton pedig 11 és 23 óra között várja a rendeléseket.

 
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: